fredag den 14. januar 2011

Jeg var i dag inde på VIA, hvor de studerende på 7. semester havde lavet woorkshop om deres bachelorprojekt.
Det var en rigtig spændende og lærerig formiddag. 7. semester havde fordelt sig i forskellige lokaler og fik så tildelt tilhørere fra 5. semester og meritholdet. Vi nåede at komme ind og hører 2 hold. Begge hold bestod af 2 der arbejde sammen og en der arbejde alene. De havde afleveret deres opgaver og skal op til mundlig eksamen på onsdag.
Begge hold var rigtig gode til at dele ud af deres viden og erfaringer. Når man arbejder i gruppe må opgaven fylde max 40 sider og når man arbejder alene max 25. Antallet af sider oplevede de studerende ikke som et problem, det ene hold sagde at de sagtens kunne have skrevet flere sider. De studerende oplevede også at de havde fået den vejledning, de havde behov for. Jeg mener at det var 9 eller 10 vejledninger.
Et godt råd var, at det er en god ide at starte med at skrive fra dag et, for de 10 uger, man har til projektet går hurtig, og måske har man perioder, hvor skriveriet kan gå i stå.
Jeg har ikke kunnet finde det i studieordningen, men det ene hold fortalte at man skal skrive et resumè af opgaven på engelsk.
Jeg håber at det bliver en tradition at 7. semester laver woorkshop og at det næste gang bliver en mandag eller tirsdag så flere meritter kan komme med.

2 kommentarer:

  1. Hej Inga
    Jeg kan heller ikke finde noget i studieordningen om at vi skal skrive en abstract(engelsk resumé) og det håber jeg sandelig heller ikke vi skal. Vi kan håbe at det bare er noget de unge regner med de skal, fordi de er vandt til det på gymnasiet, når de skriver større opgaver.

    SvarSlet
  2. Ja det må vi håbe, ellers er det da godt at man har nogle store børn, for jeg tror heller ikke at det engelsk jeg kan huske fra min skoletid rækker. Men der er snart halvandet år til at vi skal skrive Bachelorprojekt, så det vil vi ikke have nerver over endnu.

    SvarSlet